2 Mooie Skigebieden op 3 minuten van ons huis.               

Het gebied van Bramberg is bekend om de vele ski-en snowboard mogelijkheden. Aangezien het Wildkogel-Arena gebied nog niet zo populair is als andere, duurdere delen van het land, is het nog relatief wat rustiger. 

Smaragdbahn  naar de Wildkogel Arena in Bramberg en Neukirchen: kan per gratis bus heel makkelijk bereikt worden. Vanaf ons chalet is het 2-3 minuten lopen naar de bushalte. Het skigebied hoort bij de Kitzbüheler Alpen en biedt mogelijkheden voor beginnende-en gevorderde skiërs, met 45% blauwe, 40% rode en 15% zwarte pistes

Panoramabahn  in Hollersbach, de instap voor het Kitzbuhel skigebied: is ook een hele korte bustocht, autorit  van 3km. In dit skigebied zijn 53 liften, met een totale lengte van 145km.

Dichterbij ligt de Wennser Gletscherbahn, een oefenliftje net aan de andere kant van de Salzach Rivier bij Bramberg.

Er zijn nog veel meer mooie bekende skigebieden op korte afstand van ons huis, een grote skipas  voor al deze gebieden kost maar iets meer ( www.superskicard.com ). Zie voor meer info alle logo’s hieronder.

3 minuten - Familievriendelijk Skigebied - Met Skibus makkelijk bereikbaar - Rodelbaan 14 km
3 minuten - Familievriendelijk Skigebied - Met Skibus makkelijk bereikbaar - Rodelbaan 14 km
3 minuten - Kitzbuhel Skigebied - Met Skibus makkelijk bereikbaar
30 minuten - Gerlos / Konigsleiten - Groot uitdagend Skigebied - Apresski
25 minuten - Klein Skigebied - Familievriendelijk
30 minuten - Gletcher Skigebied tot 3100 m - Nieuwe lift verbinding met Dorp Kaprun
30 minuten - Familievriendelijk - Areitxpress - Mooi uitzicht over het meer van Zell am See
45 minuten - Groot uitdagend gebied - apresski - veel kilometers

Rodelen, een mooie uitdaging om eens iets anders te doen dan alleen maar skien. In Bramberg ligt de langste verlichte natuurrodelbaan van de wereld. De Rodelbaan is maar liefst 14 KM lang. Is ook zeer geschikt voor de gehele familie. Onderweg kan men ook nog stoppen bij bar/restaurant Zwischenzeit voor  een hapje en een drankje. De liften blijven op dinsdag en vrijdag langer open tot 18:30 alleen voor de rodelaars. De rodelbaan blijft elke avond open en verlicht tot 22:00 uur. De rodels zijn op diverse plaatsen in Bramberg te huur. Wij adviseren al onze gasten naar de Sport 2000 te gaan. Ook voor skiverhuur, onze gasten krijgen 10% korting.

MEER WINTER ACTIVITEITEN

Natuurlijk zijn er in de winter nog veel meer leuke dingen te doen. Zie hiernaast alle foto’s van de actieviteiten. Als je meer info wilt kun je het ons altijd vragen. Voor alle folders kun je terecht in onze eigen folder kiosk, of kijk in onze hal naar alle posters en skikaarten.