Algemene voorwaarden

Betaling beleid

  • Een reservering wordt voor 7 dagen vast gehouden in afwachting van ontvangst van een aanbetaling van 30% van het gehele bedrag van de reservering. Zodra de aanbetaling ontvangen is, sturen wij via email een bevestiging van ontvangst.
  • De balans (dus 70% van het gehele bedrag) wordt betaald 28 dagen vóór uw aanreis. Zodra de balans is ontvangen, sturen wij via email weer een bevestiging van ontvangst.
  • Mocht het geld niet bij bovenstaande data worden ontvangen, zullen wij aannemen dat de reservering niet van kracht is en kunnen wij opnieuw het appartement te huur aanbieden. Natuurlijk zullen wij serieus proberen om kontakt met u op te nemen voordat wij het opnieuw proberen te verhuren.

Annuleringsvoorwaarden

  • Wij adviseren onze gasten dat ze altijd zelf een reis- en annuleringsverzekering regelen !!!

Mocht er om welke reden dan ook (Force Majeure enz), een verandering of annulering van uw reservering zijn….

  • …tot 3 maanden vóór uw datum van aanreis, worden geen kosten in rekening gebracht en wordt de aanbetaling aan u terug betaald.
  • …tussen 3 maanden en 1 maand vóór uw datum van aanreis, wordt 30% van het totale bedrag (dus uw aanbetaling) van uw reservering in rekening gebracht. De balans van het gehele bedrag wordt aan u terug betaald.
  • …tussen 1 maand  en 15 dagen, wordt 50% van het gehele bedrag in rekening gebracht. De balans wordt aan u terug betaald.
  • …binnen 14 dagen vóór de datum van aanreis of mocht u niet opdagen, wordt het gehele bedrag gerekend.
  • Terugbetalingen worden in Euros gemaakt en eventuele bankkosten zullen voor kosten van de ontvanger zijn.

Rookbeleid

Villa Zeppelin is in 1922 gebouwd en het is totaal van hout. Dit is de reden dat wij binnen en op de balkons helemaal geen roken toestaan.Buiten onder de carport, is 1 plek waar gerookt mag worden.
Wij vragen u ook heel beleefd om geen kaarsen of open vlammen van welk soort dan ook te gebruiken, omdat dit een brandgevaar creëert.

Inchecken:

Vanaf 15:00 zijn de appartementen beschikbaar voor u.

Uitchecken:

Voor 10:00 moet u het appartement verlaten. Wij rekenen op uw medewerking. Wij hebben echt de tijd nodig om voor de volgende gasten weer alles schoon en gereed te maken.