Even voorstellen: Wij zijn Robbert en Irma Keijzer en wij zijn de trotse eigenaren van Villa Zeppelin!

Jarenlang hebben wij in Nederland in Oostzaan gewoond en wel met veel plezier. We hebben drie kinderen: Nikki, Romy en Maura. Zij zijn inmiddels volwassen. Ik ben altijd lerares geweest op de basisschool en later ben ik mijn eigen praktijk gestart om kinderen bijles te geven. Ook gaf ik daar verschillende soorten therapie. Robbert werkte in de IT, maar zat daar niet meer op zijn plek.

Op een gegeven moment kwamen we op het punt, dat het niet meer ging op zijn werk en we gingen praten en zoeken naar een oplossing. Ik vroeg aan hem: maar wat wil je nou echt ? Toen zei hij: ”Ik wil het liefst gewoon in Oostenrijk wonen.” Ik had er zelf nog nooit aan gedacht om dat te doen, al wist ik wel dat Robbert dat altijd wel zou willen. Er werd thuis al geregeld gepraat over Robbert zijn ”wintersportverslaving.” Nu ik er over na ging denken, leek ook mij het eigenlijk best leuk, zo in de natuur en in de bergen wonen.

Vanaf dat moment ging het best snel. Romy en Maura woonde nog thuis en wij besloten aan hun te vertellen dat we erover denken om misschien naar Oostenrijk te emigreren. Maar wel pas als jullie het huis uit zijn, zeiden we. Onze kinderen vonden het eigenlijk zo’n leuk idee dat ze vertelden dat ze het prima vonden dat we zouden gaan en dat we niet hoefden te wachten tot hun het huis uit zijn. ”Het is ook best leuk, zo’n vakantie adresje.” Na een tijdje zoeken hadden we het perfecte huis gevonden: Villa Zeppelin! Robbert nam ontslag van zijn werk, ik stopte met mijn praktijk en we waren klaar om naar Oostenrijk te gaan.

We wonen nu vanaf oktober 2017 in Villa Zeppelin en hebben het erg naar ons zin. Robbert werkt nu in een restaurant in de buurt. En ik maak de appartementen schoon. Villa Zeppelin beschikt over 3 appartementen: Aquamarin, Bergkristall & Smaragd. Je kunt er met 2 t/m 6 personen in verblijven en genieten van een heerlijke vakantie in de zomer of in de winter. Wij vinden het erg leuk om gasten te ontvangen en een leuke vakantie te bezorgen. Er is veel te doen in de buurt!

Wij zijn blij met de keuze die we hebben gemaakt om naar Oostenrijk te emigreren en we hopen jou ook een keer te zien in Villa Zeppelin!

rob irm